Kristin Krohn Devold og Arne Hjeltnes til Oppdal

>> 17. juni 2011





















Næringskonferansen 2011 torsdag 10. november.
Konferansen avholdes på Skifer Hotel Oppdal.



Kristin Krohn Devold er generalsekretær i Den Norske Turistforening i tillegg til å inneha en rekke styreverv i blant annet Terra-Gruppen og Aker. Krohn Devold er utdannet siviløkonom og har blant annet jobbet som forsvarsminister, markedskoordinator og gruppesekretær. Devold vil snakke om ”Forvaltning av Det Grønne Gullet – svaret på Folkehelseutfordringene, - DNT’s rolle og ambisjon”


Arne Hjeltnes er en norsk TV-personlighet og forfatter som først og fremst er kjent som programleder for ”Gutta på tur”-konseptet med Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Arne Brimi. Hjeltnes er utdannet siviløkonom og har blant annet jobbet som markedskonsulent, tekstforfatter, programleder, EEF sin representant i Hong Kong, Innovasjon Norge sin reiselivsutsending i New York, kommunikasjonsdirektør og er nå konsernsjef for det skandinaviske digitale kommunikasjonsselskapet Creuna i tillegg til å være politisk aktiv. Hjeltnes vil på Næringskonferansen holde et innlegg innen kommunikasjon, salg og markedsføring.



Generell informasjon om Næringskonferansen:
·      Årlig begivenhet og en viktig møteplass for næringslivet.
·      Aktuell for alle ansatte, ledere og styremedlemmer i små og mellomstore bedrifter i Midt-Norge, i en halvsirkel fra Molde til Trondheim til Røros.
·      Aktuell for beslutningstakere og ansatte i det offentlige i samme region.
·      Erfarne og kompetente innledere, spennende eksempler og god ramme for nettverksbygging. 


Ansvarlig arrangør er Oppdalsbanken og Aktivum Midt-Norge
I tillegg har vi med oss samarbeidspartnere fra både Oppdal, Rennebu, Sunndal og Dovre.


For mer informasjon: Heidi Hokseng, 90 95 67 32, e-post: heidi.hokseng@aktivum-mn.no